Gävle resa 29-31 oktober

Nu är man hemma och utvilad efter en skön och kul semester uppe i gävle =)

Fredags: Vi åkte med 17 bussen från stockholm och när vi var framme så mötte babes bror Jonny och doms mamma Marie oss vid gävle station..
Vi tog bussen hem till dom och det blev förbi affärn först och sen gick babe och hans bror och hämtade pizza och kycklingsallad som jag och älskling hade beställt..
Vi kollade en stund på lösvikt med Robert Gustafsson innan vi blev riktigt trötta och la oss

Lördag: Vi gick upp vid 7.30 och Kian blev riktigt glad av se oss, blev frukost och sen massa busande med Kian medans älskling fixade Jonny och Nicoles datorer..
Runt 10 tiden kom babes mamma och lillebror Emil så blev umgås med dom fast älskling, Jonny och Emil satt och spelade för det mesta :P
Blev käka lunch och sen bakade jag, Nicole och Marie tårtor inför Jonnys födelsedagsfirande och runt 13.30 kom det massa gäster så blev fika och massa pratande =)
När gästerna gått så blev det busa med Kian tills det blev middags dags, blev kyckling tortilla :)
Blev kolla tv och prata en massa innan alla blev trötta och sov

Söndag: Jag klev upp vid 7 tiden och blev frukost för var lagom hungrig, blev kolla barnprogram och leka massa med Kian hela förmiddagen, sen vid eftermiddagen gick Kian och hans föräldrar ut på en promenad så han skulle kunna sova så packade jag och älskling ihop våra saker och sen runt 14 tiden gick vi ut för och vänta på bussen. 
Tiden gick och vi började undra varför bussen är så sen, då insåg vi att vi glömt dra tillbaka klockan en timme så vi gick in en stund för och värma oss för det var små kyligt..
Ut och vänta på bussen och säga hej då till Kian, Nicole och Jonny och vi åkte mot stockholm..
I gävle hade jag och älskling oturen att två svarta människor klev på bussen och ena satte sig brevid älskling och andra framför älskling och båda stank verkligen svett så man höll på dö av stanken men vi klarade oss hela resan hem och när vi kom hem blev det värma på mat och sen kollade vi en stund på 2½ män och sen när vi insåg att vi började bli riktigt sega så gick vi och la oss och kollade vänner tills vi somnade.

 




























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0