Stort grattis morbror och Minna på eran 40 års dag =)

Idag vaknade man vid 8.30 brevid sin underbara älskling, vi låg och gosade en stund innan vi bestämde oss för och kliva upp..
Blev havregrynsgröt till frukost och nu sitter man här brevid älskling som spelar på sin ps3 :)
Om ett tag så ska vi göra oss iordning för och åka till södertälje och vara där tills imorgon..
Blir umgås lite med familjen och Shakira tills styvpappa ska hämta mamma från jobbet och efter det blir vi upphämtade och så ska vi åka till morbror och hans fru som fyller 40 år idag :)
Vi lär vara där ett tag tills vi ska hemåt till Shakira så hon inte får vara ensam för länge och sen blir det en lugn tv/filmkväll :)


Till min älskling


Du får mitt hjärta att vilja slå,
för du är allt jag tänker på.
Bilden på dig är allt jag har
när du inte är kvar hos mig.
Den vackra bilden på dig
får mig att inse
hur mycket jag saknar dig.
Tänker på dig varje dag,
varje minut och stund.
Förstår du hur jag längtar efter dig
sekund efter sekund.
All min kärlek
skall jag giva dig,
stanna kvar och finnas
bara för dig.


Helg igen

Man skulle ha gått upp vid 08 idag men det var så varmt och skönt ligga kvar under täcket så låg till 9 då jag bestämde mig för och gå upp för började bli riktigt hungrig..
Upp till övervåningen och göra havregryns gröt med lite äppel mos på toppen :)
Nu kollar man på nyheterna och om ca 2 tim så ska jag slita mig ut i kylan och ta bussen till arbetsförmedlingen och skriva på papprena om praktiken och ev prata lite..
Sen blir det hem en stund och umgås med mamma och Shakira. det lär bli mycket busande med Shakira för hon kommer garanterat vara på bus humör när hon tycker vi andra är tråkiga :p 
Sen senare på dagen så ska jag ännu en gång röra mig ut i kylan för och röra mig till tungelsta för och vara med min käraste =)
Förhoppningsvis ringer dom i eftermiddag från där jag provjobbade så jag får veta om jag ska börja där eller inte, får hålla tummarna för det bästa :)




<3

Nu har man precis ätit mammas makaroni pudding som var så otroligt god, en riktigt toppen god maträtt gjord av en mästerkock :)
Nu kollar man på greys anatomy på 5:an och Shakira ligger och sover, var ute med henne förut och såg kul ut när hon var ute i enorma snön, såg ut som en känguru när hon hoppade i den och hon syntes knappt, tur att hundar klara vara ute fast det är riktigt kyligt och mycket snö =)


Snöig torsdag

Idag blev man väckt av att babe sa hej då och gav en hej då puss och så somnade jag om och gick upp vid 8.30 och blev laga frukost och ringde min käraste och undra vart morgon smset tagit vägen och kollade så att det inte hade hänt något..
Tur nog hade det inte hänt något, han hade varit inne i telefonen så han inte hunnit :P
Sen tvättade jag älsklings jobb kläder innan jag drog mig ut i snö ovädret och gick till 10.36 bussen för och åka hem till södertälje och vara med Shakira medans mamma var hos tandläkarn, dyrt blev det för henne :/
Shakira låg och snarkade under tiden jag var hemma med henne så passade på och chansa ta ett varmt uppiggande bad ett tag och se om man kunde ligga och slappna av utan att hon röjde, vilket jag fick göra för hon sov även fast man inte var med henne i samma rum..
Får se om babe ringer snart eller om dom har fullt upp med att jobba och få upp ställningen och skyddet..
Nu sitter man i vardagsrummet och väntar på att one tree hill ska börja om en halvtimme..
Sen blir det äta mammas hemma gjorda makaroni pudding som garanterat kommer smaka gudomligt :)


Vilket väder alltså

Jag som trodde snöandet och kylan var över och att min käraste skoja när han sa att det skulle storma idag men han hade rätt, märkte det när jag kollade ut innan jag skulle gå mot tåget..
Så det blev bara klä på sig med babes varma strumpor, stor halsduk, fleece tröja, mössa och handskar och sedan gå mot tåget, det gick knappt gå fram för att det blåste så mycket och att det snöade massa så det gick knappt se vart man gick..
Dock ska man ut om en ½ timme igen och möta upp älskling så vi kan handla till middagen om jag inte lyckas övertala älskling handla till skink pajen påvägen hem :p men är nog snäll och släppar mig ut i snöstormen och möter honom..
Sen blir det hem och värma upp sig igen och fixa pajen :) 

Praktikplats mötet gick bra så nu ska arbetsförmedlingen fixa papprena och snart kommer man praktisera som kock på restaurang Pelikanen, om det nu inte blir att jag får jobbet på restaurang Lill-Christins skafferi för då tar jag självklart jobbet :P

Snart är du hemma



Om allting vore enkelt
så fanns det inget mål
att kämpa för.

Om livet levdes
spikrakt
utan krångel så
fanns det inget
att glädjas åt.

För visst är det så
att glädjen
blir tårfylld och
bra när
man fått kämpa
efter något.
Så håll ut för
snart ses vi
igen, snart
är du hemma
igen


Onsdag

Idag ringde alarmet 6 men satte om den till 8 för var så seg när jag vaknade, låg och försökte somna om, dock gick det inte så bra för min kära pojkvän var uppe och väsnades som vanligt, ut och in i sovrummet, lampan tänds och släcks :P
Han frågade även om man kunde betala lite mer än vad det står på avbetalningsplanen och sa att man kan betala mer om man vill så kan det gå snabbare betala av (han har köpt sin ps3 på avbetalning)..
Tillslut vid 6.20 så gick jag upp för märkte att man piggnat till men det gjorde inget för skönt gå upp tidigt så man får mycket gjort, märkte också att lingon veckan var tillbaka så det var ju tur att älskling väsnades extra mycket så man kom upp tidigt :)
Blev att man tog förmiddags passet på tvättstugan, dock blev det av eget initiativ och inte älsklingens för han fick mycket kalsonger i julklapp :P så nu tvättar man för fullt, ska även börja städa snart och ska sy älsklingens t-shirt för det är hål i nacken på den..
För se hur mycket man orkar och hinner göra för är fortfarande öm och smått svullen i smalbenet efter i måndags, har mens värk och börjar nog bli riktigt förkyld för näsan rinner, är varm och har huvudvärk och känner mig slut i kroppen, så man är inte på topp idag..
Sen vid 14 så ska jag på besök på praktik plats på en restaurang som jag fått genom arbetsförmedlingen, dock inte världens roligaste praktisera i 3 månader ifall det inte leder till något..
Dock hoppas jag på att jag får jobbet på restaurang Lill-Christin skafferi för vill verkligen ha ett fast heltid/deltids jobb än bara extra jobbet jag har, märks i slutet av veckan om det blir så eller inte..
Sen blir det hemåt igen och tar det lugnt och vila benet, fast det lär säkert bli att jag gör något annat hemma :P
Sen blir det fixa middag tills älskling slutat jobbet, får se om det blir senare än tänkt ifall dom jobbar över 1 tim som dom gjorde igår..



Tisdag morgon

Idag ringde alarmet 8.30 och det var bara gå upp för var toa nödig...
Sen blev det upp och fixa havregrynsgröt till frukost och sen blev det sätta igång datorn och läsa bloggar, kolla min mail och kolla på facebook..
Idag blir det bara ta det lugnt för är fortfarande öm i smalbenet efter igår då jag ramlade i trappen när jag försökte få tag på Shakira när hon busade, slog i sidan av trappsteget när jag sprang upp för trappen efter Shakira..
 Ska låta mamma kolla att benet ser bra ut..
Ska vara med Shakira sen när mamma åker iväg på möte och ska kolla till henne tills någon kommer hem från skolan/jobbet/mötet och då bär det av till Tungelsta för och umgås med min käraste :)

Igår väntade jag som sagt på svaret från provjobbet och hon smsade och sa att tjejen som skulle provjobbat var sjuk och skulle få provjobba senare i veckan så hon kunde inte ge svar förns i slutet av veckan..


Snart gäller det

Snart får jag svar ifall jag får jobbet eller inte, är väldigt nervös och spänd inför vad svaret kommer bli...
Hoppas hon ringer snart :)



















Måndag

Upp vid 8.30 blev det för och fixa frukost vilket jag avnjutit i sängen framför tv:n :)
Nu sitter man fortfarande kvar i sängen och skriver detta inlägg..
Dagens planer är att senare idag vara med Shakira när mamma åker till jobbet, hon är ju så charmig så vi kommer ha en riktigt bra dag :)
Även i eftermiddag får jag svar ifall jag får jobbet på restaurang Lill-Christins skafferi, hoppas verkligen för det gick ju så bra jobba där och fick mycket beröm :)


Min helg

I fredags blev det att babe köpte öl och marinella till sig och 2 cider till mig som vi drack under kvällen..
Vi fick besök av Coffe och Adde som var här under hela kvällen, blev mycket snackande :)
Det tråkiga som hände i fredags var att vi längre inte är ägare till Samboka för att en kompis flickvän hämtade Samboka för att babe sen länge tillbaka tänkt ge bort Samboka :/
Bla för att vi inte orkar med all hans hårande och vi kände att vi inte kan ge tillräckligt med tid till honom och att det inte kommer fungera när vi får barn..
Han blev hämtad efter 21 tiden och det blev det ett tårfyllt farväl och mycket tårar kom efter att Samboka åkt, så det blev tröstande och babe var väldigt ledsen hela natten :( :(

VI KOMMER SAKNA DIG SAMBOKA

     

Lördagen spenderade vi hela dagen i sängen med mys, film och gott..

Idag gick man upp vid 08 tiden och babe var redan vaken och kollade på vänner avsnitt..
Det blev fixa frukost och sen mysa med babe och vi låg och kollade vidare tillsammans på vänner och sen blev det ta ett bad och nu sitter man här..
Om en timme ska jag åka på jobbintervju som personlig assistent, om jag får jobbet så ska jag gå intro från mån-ons..
Sen blir det hem till södertälje och umgås med familjen där och även Shakira :)

MYSKVÄLL

Idag har man legat i sängen och myst med käraste och det kommer jag fortsätta göra för lördagen har blivit mysdag :)
Så vi hörs imorgon för ska fortsätta mysandet


Fredag

Idag gick man upp vid 08 tiden och dagen började med att jag läste babes god morgon sms och sen blev det upp och fixa havregrynsgröt med mjölk till frukost..
Sen blev det lite bloggläsning och kolla våra bästa år, får verkligen inte missa måndagens avsnitt för det blev det spännande avslut..
Det blev dammsuga lite och ska även moppa golvet om en stund och sen blir det göra lunch :) och även diska mm efter det, om nu inte tiden flyger iväg som den brukar göra ibland :P
Kanske ska passa på tvätta lite också nu när man har tid och sen ikväll vet jag inte än vad som händer, ska diskutera det med älskling när han ringer vid lunch :) 


Stöd Haitis offer

SMSA AKUT TILL 72900 SÅ SKÄNKER DU 50 KR OCH STÖDER RÄDDA BARNENS ARBETE FÖR OFFREN I HAITI

Svar till mammas kommentar: Tack för dom fina orden, hehe ja du det hade ni säkert gjort, hihi.. ni hade kommit på en annan lösning om jag inte hjälpt till :P
Måste ställa upp nu när brorsans tjej gav upp om att hjälpa till med Shakira och gjorde det knepigt för oss...
Vi löste det så bra och Shakira verkar inte vara missnöjd på något sätt :)

Idag gick man upp vid 7.30 för och hinna äta frukost, blev även en vaniljlatte till frukost innan man gick mot bussen för och åka till jobbet, väldigt kyligt var det när man gick ut, det som varit lagom kallt i några dagar...
Typiskt att det ska vara så kallt när det snöar ute...
Jobb passet gick jätte bra idag och idag hade dom massa mat som var så frestande gott och det var svårt välja vad man ville ha till lunch, det slutade med en fransk kött gryta som fick det vattnas i munnen över hur gott det var =)
Sen blev det hemåt till Shakira som var anfådd/hes när man kom hem, kanske pipit massor..
Efter ha gosat med Shakira så var det dags fixa middagen som blev kycklingwok, brorsan fick såklart kycklingwok utan grönsaker :P
Ikväll blir det lugn kväll för ska jobba imorgon också

Måndag kväll

Just nu kollar jag på family guy uppe i vardagsrummet med Shakira som suckar och snarkar till och från..
Hon är riktigt sällskaps sjuk av sig och vill verkligen inte vara själv, vart man än går så ska hon vara där också, knappt att man får vara på toa själv :P
Har fixat lite i rummet idag och till middag blev det spaghetti med korvgryta som blev riktigt gott, styvpappa trodde jag hade gjort korvstroganoff för han tyckte det luktade som det :P

Fan vad irriterad man blir på en viss person som ta mig fan inte kan bestämma sig hur hon vill ha det, ena stunden vill hon vara tillsammans med brorsan och den andra stunden har hon tappat känslor för honom och så..
Hon skulle ha passat Shakira tillsammans med oss men nu bor Shakira här heltid tills brorsan kommer hem för brorsans tjejs mamma och styvpappa tyckte inte om Shakira och att brorsans flickvän inte ska ta hand om henne för att det är ingen hund man ska ha som första hund och det ena och det andra och hon verkar låta sig bli styrd av sin mamma och styvpappa..
Hon borde ju stå med fötterna på jorden och kunna bestämma själv än låta andra få henne göra saker..

Måndag igen

Idag blev man väckt av mamma som sa att klockan var tio i tio, hade tydligen somnat om efter ha stängt av alarmet :P
Gick upp och klädde på mig och gjorde frukost för skulle med mamma till mormor och morfar och kolla till katterna för mormor och morfar åkte på kryssning igår tills idag för dom firar sin 45 års bröllopsdag :) Onneksin olkon :)
Mamma gick till hundgården med Shakira så hon fick springa av sig medans jag var och matade katterna och tog deras kattlådor..
Sen tog vi en promenad till affärn i hovsjö och jag handlade mjölk och clementiner och sen åkte vi hemåt...
Väl hemma gjorde jag och mamma varsin vanilj latte och nu äter man sin tacosallad till lunch :)
Om en stund ska man kolla till Shakira när mamma åker och jobbar kväll idag..

Söndag

Då börjar helgen leda mot sitt slut och snart börjar en ny vecka...

Igår vaknade man redan vid 08 tiden för vi la oss lagom tidigt i fredags..
Upp och äta frukost blev det och sen kollade vi tv tills babe undrade om vi skulle förbi bolaget och köpa ngt till kvällen och efter en stund så blev det att vi åkte in och handlade, babe köpte nga öl och jag köpte black tower vitt vin och sen blev det handla på Sabis, blev varsin paj och sen åkte vi till Peter och kolla på hans nya katter, en katt mamma med 3 st bebis, gud vad dom var söta, blev så sugen ta med en hem :)
Vi var där i nga tim tills vi började bli hungriga så då bestämde vi för och åka hemåt...
Vi åt paj och sedan satte vi oss framför tv:n och kollade lite...
Framåt kvällen kom "raggarn" och hans flickvän på besök en stund, det var väldigt kul för hade inte träffat dom på ett tag :)
Sen skulle raggarn följa sin flickvän till tåget och jag och babe satt och pratade ett tag tills vi blev trötta och la oss..

Idag vaknade man innan alarmet ringde vid 9 tiden och babe låg för en gångs skull kvar i sängen och kollade tv så det var mysigt vakna upp brevid honom :)
Dock låg jag inte länge för började bli hungrig så gick upp och lagade havregrynsgröt till frukost och kollade på tv med älskling i sängen tills han blev hungrig på lunch så gick till vaskos och köpte pizza till han och förbi konsum och köpa rotfrukter för och göra rotfrukts mos till lunch till mig :)
Vi kollade sen klart på 2012 och sedan yes man och tiden hade tickat iväg så blev dags röra sig till södertälje..
Styvpappa Affe var snäll och hämtade mig så slapp vänta 20 min på bussen och när man kom hem så var kycklingwok med nudlar och vitlöksbröd klart så blev äta det :)
Det var så otroligt gott, det hade du verkligen gjort bra mamma :)
Nu sitter man i korgstolen i sitt rum och lyssnar på Shakira som till och från springer upp och ner mellan våningarna :P Nu verkar hon bestämt sig ligga på övervåningen och lyssna på mamma som pratar med brorsan i telefon:)
Ikväll blir det kolla "i en annan del av köping" med mamma, styvpappa och kanske med brorsan om han kommit hem tills dess och sen kolla om det går någon bra film på tv ikväll och prata lite med älskling i telefon :)
 


Hedra offren i Haiti

Ikväll kl 21.00 kommer folk ha 5 minuter av tystnad som inkluderar inga inlägg, inga kommentarer och/ eller någon annan aktivitet på denna plats. Detta kommer att tillminnet av alla dödsfall på Haiti med anledningen av Jordbävningen där i veckan.
Om du accepterar kopierar du och lägger ut det på din blogg för hedra offren.............
Lämna den där tills efter den tidpunkten. Tack alla

Myskväll <3

Ikväll blir det myskväll med min käraste :D
Kolla massa filmer, äta god mat och sedan sourcream cheese doodles till babe och mig, dock lär det bli mest godis för min del för tycker det är godare än chips och sånt, men ibland kan det vara gott med sånt istället för godis...
Babe lär dricka cola idag medans jag dricker nya loka skogsbär som jag köpte förut när jag handlade :)
Just nu står makaroni pudding i ugnen och är klart om typ 10 min, men innan det så ska jag ner till tvättstugan och lägga det sista i torktumlarn, gjorde annorlunda variant av makaroni pudding än vad jag brukar göra, kryddade köttfärsen med taco kryddmix och hade i lite grönsaker också så det blir förhoppningsvis bra :)
Babe ville att jag skulle krydda köttfärsen mycket idag och taco kryddmix blev passande då :)
Babe sitter och spelar ps3 i väntan på maten, han fick sluta redan halv 3 idag istället för halv 4 men det gjorde mig inget, skönt få hem han lite tidigare :)
Men nu ska jag ner till tvättstugan och sedan kolla till maten för börjar bli lite hungrig nu när det luktar så gott =)

Ha en bra fredagskväll :)

Början av helgen

Igår vaknade man vid 08 för och äta frukost och göra sig iordning för och åka och provjobba på restaurang Lill-Christin Skafferi..
Började vid 10 och fick börja med byta om och bli presenterad för personalen, det är 5 st som jobbar där..
Sen fick jag se dagens meny och hon gick igenom hur stora portionerna skulle vara och sen kom ena kocken och gick igenom rätterna vad dom innehöll och så man skulle veta ifall någon skulle vara allergisk..
Sen vid 11 började det rulla in folk så var det dags börja portionera mat till dom och mer folk kom närmare 12 tiden så då blev det mer göra men allt gick jätte bra och maten gick ut väldigt fort..
Vdi 13.20 så fick vi äta lunch och jag valde biff a la lindström med lite stekt potatis och rödvins sky, det var verkligen gott..
Sen efter ha plockat undan lite och torkat bord så fick jag prata med chefen Lill-Christin om hur dagen gått och så, jag tyckte att dagen gått bra och att det var kul jobba med dom..
Lill-Christin tyckte att jag hade jobbat väldigt bra och att resterande personal tyckte det också..
Jag ska få provjobba tisdag till torsdag nästa vecka för att känna om det är något för mig och ska dom få se mer hur det går och så..
Efter det så ska hon ta beslut om jag får fortsätta eller inte, men efter hur det gick så kommer jag garanterat få fortsätta :)
Sen åkte jag mot handen för och vänta tills bussen till Dalarö gick för och hälsa på, på babes jobb och vara där tills han slutade..
Fick även se doms nya arbetskläder och svarta kläderna var mkt snyggare än doms blåa dom hade innan och underställsbyxorna älskling hade såg kul ut, såg ut som han hade leggins på sig för han har smala ben :P
Sen blev det ta bussen och sedan tåget mot nynäshamn, jag hoppade av i vh för och handla till middagen och lite annat som behövdes hem..
Blev hem och laga maten, hemmagjord pizza till älskling med köttfärs och bacon och baguette till mig..
Vi kollade på filmen "little man", en riktigt bra komedi med Waynes bröderna som ni borde se..
Sen blev det lägga sig i sängen och kolla på du, jag och dupree som gick på 6:an fast såg dock inte hela för babe hade somnat så han låg och snarkade brevid mig och jag var inte så sugen vara vaken själv så blev släcka tv:n och sova..

Idag gick man upp vid 08 och skit vad täppt i näsan man var och kändes som man knappt sovit något inatt :s
Blev upp och fixa frukost och läsa babes god morgon sms som han hade skickat..
Sen blev det sätta sig och äta frukost och läsa bloggar och sånt och nu sitter man här och upptaderar sin egen..
Dagens planer blir tvättstuga vid 13.30- 20.00 om nu tvättstugan är ledig, måste ner och kolla bara men kommer nog vara ledigt för det är inte ofta den är upptagen, skönt det...
Sen blir det städa lite, dammsuga enkelt blir det för dammsög igår då ett glas ramlade i golvet..
Ska även passa på kolla kattens klor och klippa dom ifall det behövs och borsta igenom hans håriga päls..
Ska försöka komma på något att fixa till middag idag, får bli ngt vi har hemma för idag vill jag bara slippa den kalla kylan ute..

Sorgen

Fasten jag inte fick träffa min svärfar eller var med när han dog och fått känna smärtan efter det så har jag känt sorgen inom mig att han är tråkigt nog död idag och inte fått uppleva allt det bra, roliga, fantastiska saker som hans söner Robert och Jonny gjort, varit med om..
Han fick inte vara med när Robert tog studenten, inte fått uppleva känslan bli farfar när Jonny fick lilla Kian, gått miste om deras fortsatta uppväxt och uteckling i livet..
Hans död har satt spår i hans familjs hjärtan men dom kommer alltid minnas han som den underbara pappan/bror/sonen han var, allt dom upplevde tillsammans, alla fina minnen dom har..
Han lever vidare som en vakande ängel som håller vakande öga så att hans familj ska klara sig mot allt, han hjälper dom fortsätta livet på bästa sätt, låter dom skaffa en lycklig framtid med skaffa flickvän, förlova sig, gifta sig och skaffa barn..
Han hjälper dom på vägen med att finnas i doms hjärtan, får dom klara motstånd i livet som kan vara svåra..
 

Vila i frid svärfar

Idag är det tråkigt nog 7 års sedan min svärfar Bo gick bort och lider verkligen med babe och hans bror Jonny att deras far inte lever idag :(
Lider även med Babes farmor Monika och farfar Lars att deras son och babes farbror Tommys bror inte lever idag :(
Vilken smärta dom fått varit med om och vilken chock det måste varit för dom när Bo gick helt plötsligt bort..
Inte chansen att verkligen få säga farväl innan han avlidit, inte ens fick dom säga hur mycket dom älskar han eller kommer sakna han..

Hoppas verkligen älskling överlever dagen för han verkade må dåligt imorse innan han åkte till jobbet, satt hela morgonen och försökte muntra upp honom och sa bla att jag finns där för han och han kan höra av sig om han behöver...


Onsdag

Idag blev det tidig uppgång, redan vid 6 var jag och babe uppe, gjorde iordning fiberrik havregryngröt till frukost och sen blev det gosa och prata lite innan vi gick mot tåget..
Sen blev det till södertälje för min del för ska på röntgen idag, tåget var försenat så kom till södertälje 11 min senare än tänkt så det blev bara stå och vänta på bussen i 25 min och man var lagom isig om fötterna så det blev ett varmt värmande bad när jag kom hem..
Sen la jag mig i sängen och läste bloggar och så tills mamma vaknade...
Brorsan som är ledig idag från skolan ligger fortfarande och sover, typiskt tonåringar :P
Om 1½ tim så har jag tid på röntgen och sen blir det snabbt förbi arbetsförmedlingen och hämta lappen så jag kan skicka in den till försäkringskassan och handla lite till kvällen ska jag göra också..
Sen blir det hem till busfröt och vara med henne tills styvpappa kommer hem för brorsan har byggråd i skolan mellan 15-17..
Blir ev laga någon mat också så det finns hemma till styvpappa och jocke och sen blir det hemåt till käraste och vara med han, så att han bla vet att man finns där om han vill prata/sörja..

Imorgon ska jag provjobba på restaurang Lill-Christins skafferi och det går förhoppningsvis bra så jag får jobbet för vill ha ett fast heltids eller deltids jobb :) är ju dock bara extra anställd på Kista mässan och vill få en bättre inkomst..

 

Dagens middag


Ugnspannkaka


Bli medlem på gratis bio.se

Bli medlem på gratis bio för och kunna få gratis bio biljetter, presentkort på nelly.com mm
Du får 50 poäng när du blir medlem och det är enkelt känna mer poäng..
När du når 200 poäng så får du din första presentkort..
Så tveka inte, bli medlem nu =)

Klicka på länken för bli medlem =)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=265632

Vanilj latte


Nu blir det vanilj latte för mig denna kalla eftermiddag =)


För er bloggare som vill få fler läsare

Klicka på denna länk för och få mer och mer läsare till eran blogg:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Mady89


1 år förlovade idag =)

Upp vid halv 8 blev det idag för och äta havregrynsgröt till frukost och sen blev det klä på sig och åka iväg till johanneshov för skulle på jobbintervju kl 10 där på en restaurang som heter Lill-Christins skafferi restaurang =)
Var där vid 9.35 för åkte lagom tidigt ifall det skulle vara svårt hitta men tur nog var det lätt hitta och fick komma in direkt :)
Dom som äger det har ägt det sen april förra året och restaurangen var väldigt fint..
Dom har 4 olika dagens rätter och veckans sallad och så...
Själva intervjun gick jätte bra och det slutade med att jag blev inbokad att provjobba på torsdag för att visa vad jag kan och så..
Sen blev det ringa babe och berätta hur det gick och han vart glad, han stod ute och skottade snö så det värmde nog honom lite när jag ringde =)
Tog tvärbanan till årstaberg och sen pendeln hem där överlyckliga Shakira kom och hälsade en välkommen igen som hon gör jämt när någon kommer hem..
Just nu står hon i fåtöljen och spanar ut genom fönstret, verkar så nyfiken vad som händer ute och jag sitter i vardagsrummet.
Mamma åkte tidigare idag för hon skulle på möte och sen jobba kväll så just nu är det bara jag och Shakira hemma tills brorsan slutar och styvpappa också, märks vem som dyker upp först..
Är sugen på åka till Tungelsta ikväll och umgås med min käraste för det är våran 1 års förlovningsdag idag, måste dock åka tillbaka till södertälje imorgon för ska på röntgen 13.10 och sen ska jag även vara hemma med Shakira..
Nu ska man ut och gå på promenad med Shakira för hon verkar vara nödig...

Varför just detta

Varför just denna problem ska finnas där och liksom helt plötsligt bara komma fram och hacka på en eller flera..
Vara där och sedan helt plötsligt försvinna och ge eventuella konsekvenser som en person ska få ta och göra det bästa utav det och försöka lösa det som sagts...
Varför kom du till och ska förstöra för många och förstöra det vackra som dom skapat och finns mellan två personer och för en själv..
Det finns så mycket fint som den kan förstöra, den kallas ju relationsförstörande
En sådan liten grej som kan synas och bekräftas på många sätt, både stora och små, men det kan ta tid och behövas utredas/lösas en längre tid innan man hittar dig, det eviga relationsförstörande sak..
Man måste kämpa sin livstid för att kunna stå ut mot dig, för att klara sig och må bra och inte lämna det bästa man har, man kan förminska dig med olika hjälpmedel men man kan inte få dig försvinna förns man förhoppningsvis hittat det räddande hjälpmedel så man kan bekämpa dig så man kan rädda tusentals människor ifrån dig, sådana som du fått må jätte dåligt, haft svårt i livet, fått medmänniskor få det svårt pga dig..
Det tar tid bearbeta det du skadat óch det kan inte ta länge innan du är tillbaka och förstör igen..
Jag hoppas bara på det bästa att du inte kommer lyckas, att man kan få dig försvinna för alltid 

brrr

Gud vad kyligt det ska vara ute, det märks verkligen när någon öppnar balkong dörren och ska röka eller någon som ska ut på balkongen, känner hur det ryser till i kroppen när man känner kylan som kommer flygandes..
Just nu är man i rummet och kollar tv, Shakira är uppe på övervåningen med styvpappa Affe och busar för fulla muggar till och från.
Dock kommer hon ner till och från o små gnäller och hoppar upp med tassarna på min dörr hinder för hon får inte vara i mitt rum för hon ska bla hålla på bita på mina grejer och skrämmer upp Frida så mitt rum är ett big NO NO för henne..

Lugn eftermiddag

Nu är man hemma igen efter läkar besöket och det gick snabbt, bara ngn minut var jag inne hos henne..
Vi pratade lite snabbt och så skulle hon ringa när hon fått provsvaren från proverna jag tog tidigare idag och säga om det skulle vara normalt eller om något som avviker och så.
Hon sa även att om problemet blir värre så skulle jag höra av mig så skulle man kanske behöva hjälp med problemet på annat sätt men hoppas problemet försvinner så man kan gå vidare i livet som planerat =)

Just nu sitter jag och kollar på one tree hill och Shakira ligger i fåtöljen och vilar, brorsan var hemma för ett tag sedan och han åkte till enhörna till en polare, sa att det var lugnt att han gjorde det när han frågade...
Vill att Shakira ska få vänja sig vara ensam med mig också och lyssna på mig och inte bara på styvpappa Affe och mamma som hon brukar helst bara vilja lyssna på :P
Om en liten stund så ska jag börja med maten, till mig och styvpappa Affe blir det en köttgryts sås med antingen pasta eller ris och till min kära lillebror som inte äter grönsaker blir det mammas hemmagjorda köttbullar :)
Han har varit sådan sen han typ föddes, vet inte om mamma och styvpappa lyckades mata han med grönsaker när han var mindre, hihi.
Riktigt mörkt och kallt är det ute också så blir som sagt bara ta det lugnt ikväll och tända ljus så man får en mysig värmande stämning, önskar dock bara älskling kunnat varit med om det också, även mamma som jobbar denna mörka kalla kväll... 

Hundägare har man blivit :P


Shakira


11 jan

Vill börja med gratta min mamma som kommit in i blogg världen och skaffat blogg =)
Ska bli kul få läsa :P

Idag vaknade man vid 09 och det var så tyst hemma, mamma och Shakira låg och sov och styvpappa Affe är och jobbar och lillebror har börjat skolan idag...
Det blev laga havregrynsgröt till frukost och sen åka till södertälje sjukhus och ta blodprover, skit vad mycket folk det var och trodde det skulle ta länge innan det var ens tur men skönt nog gick det fort :)
Sen blev det ner på stan och lämna in pappret till arbetsförmedlingen som jag ska hämta ut imorgon sen, var även och köpte ramar och bytte morgonrocken på kappahl till en annan..
Det blev bussen hem och då när man kom hem så var det någon som var lika överlycklig se en =)
Nu blir det bara ta det lugnt och kanske ta en dusch om jag inte gör det senare...
Om ca 2 tim så ska jag till läkaren och se om provsvaren var bra och prata lite allmänt.
Efter det så blir det hemåt igen och vara med Shakira tills brorsan och styvpappa kommer hem så hon får fler att umgås och busa med =)
Ska få ordning på alla saker efter att jag möblerade om för några dagar sedan och sen vad resterande delen av kvällen erbjuder märks senare...

Tacos time

Igår var min pappa med sin familj på besök här för pappa fick exklusive födelsedagsmiddag av mig i julklapp =)
Det bjöds på köttfärslimpa med potatis, gräddsås och lingonsylt till middag och bakelser, muffin och kakor jag gjort till efterrätt...
Maten och efterrätten blev omtyckt som tur var och prat om allt möjligt blev det..
Blev även ev bokad veckan före påsklovet och passa pappas och doms hus och katter när dom är 1 vecka uppe i fjällen =)
Fast det beror på om min syster kommer ha nationella prov den veckan eller inte...

Idag vaknade man vid 10 och fortsatte kolla fortsättningen av 40 year old virgin med älskling eftersom han somnade igår efter halva filmen :P
Just nu sitter babe ute i vardagsrummet och spelar ps3 och jag sitter i sovrummet och skriver detta inlägg..
Ska strax röra mig till affären och handla till tacos som både jag och babe blev sugna på äta till lunch/middag :P
Sen senare blir det hem till södertälje och umgås med familjen och bjuda dom på bakelserna som jag gjorde igår :)

<3


I love you


Mousserad jordgubbsvin

Ikväll blev det ingen tittande på vänner avsnitt, det blir dricka lite med babe, Mange och hans tjej Eva som kommer om ett tag..
Jag var inte så sugen på dricka alkohol och visste inte heller vad jag ville ha så blev alkholfri mousserad jordgubbsvin denna kväll för mig, var länge sedan man drack det :)
Arbetsintervjun gick väldigt snabbt, han ville bara se vem man var och så skulle dom höra av sig om det blir eventuellt jobba för det var 540 st som sökt och jag var bland dom 10 som dom valt ut..
Köpte 1 par dunder snygga stövlar på din sko på rean och fastnade direkt för dom när jag såg dom :P
Sen köpte jag 2 skit snygga necessärer, 1 till mig och en till mamma som hon kommer få sen när kag åker till södertälje :)


Fredag

Idag gick man upp vid 9 tiden och det blev fiberrik havregryns gröt till frukost och det var godare än vanlig havregrynsgröt :)
Just nu håller vi på kolla på vänner avsnitt som babe har kollat på sen han vaknade imorse :P
undra hur tidigt han gick upp egentligen, om han nu ens sovit inatt :P
Idag ska jag på jobbintervju på NK restauranger för har sökt jobb på deras lunchservering där så förhoppningsvis så har man en heltids jobb efter det än bara extra jobbet på Kista mässan som jag har..
Sen efter det så ska jag handla till middagen idag som blir wok och handla inför morgondagens födelsedagsmiddag till min far som blir köttfärslimpa med potatis och sås..
Hoppas bara min käraste orkar möta mig i västerhaninge sen så man får sällskap handla och så..
Vad som händer ikväll blir nog bara ta det lugnt och kolla resterande vänner avsnitt om älskling nu inte planerar ngt annat under dagen..


ÄNTLIGEN

Äntligen fick man höra dig efter en evig väntan och få veta om du mår bra och så...
Man har ju inte hört av dig på över 2½ vecka och inte kunnat vetat hur det gick, om du mår bra och har det bra..
Kändes bra få höra din röst och höra att du är din gamla vanliga jag fast du lät lite förkyld dock..
Vädligt tråkigt att mamma är och jobbar och inte var hemma denna stund då man fick äntligen höra dig, efter allt förhindrande, sökande mm..
Tur och skönt att du kan höra av dig nu och kommer ringa mamma ikväll och hon kommer verkligen bli överlycklig :)

Idag blev det gå upp vid 9.30 fast man hade velat ligga kvar under det varma täcket och blundat men då hade man inte fått ngt gjort..
Har ätit frukost och badat så bara klä på sig och åka om 1 tim till handen centrum och träffa älskling...
Vi är bjudna på middag hos babes farmor Monika kl 16..
Vi ska åka till trollbäcken först och där blir vi hämtade av babes farbror Tommy, så åker vi alla tre hem till Monika och äter..
Ska bli kul åka dit för det var ett tag sedan man var dit bjuden på middag, dock vet vi inte vad det blir för det var en överraskning sa hon :P
Sen efter det blir det hemåt och kolla på vänner säsong 1 som jag köpte för några dagar sedan och babe blev överlycklig för han älskar verkligen vänner
Men men ska gå och torka håret och så..

Mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Flyttade halvt ihop med min kille, förlovade mig på en båt, seglade 1 dag
2. Höll du några av dina nyårslöften? Den höll halvt
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jupp
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Finland
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? ett heltidsjobb
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 12 januari 
8. Vad var din största framgång 2009? ja du...
9. Största misstaget? nej
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? förkyld är nog det enda 
11. Bästa köpet? ringarna
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat och julklappar
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? älskling friade och att min familj, släkt och vänner mår bra 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Jamboree, Sexy bitch mm
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? rest mer kanske 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? ingenting
18. Hur tillbringar du julen? Med familj, älskling och släkten
19. Blev du kär i år? kärare än någonsin  
20. Favoritprogram på TV? One tree hill
21. Bästa boken du läste i år? En hel del olika pocketböcker
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig inte ngt speciellt
25. Något du önskade dig men inte fick? näpp
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Grillade med familj och älskling
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Jeans / tunika och leggins 
29. Vad fick dig att må bra? Min älskling och mamma 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen
31. Vem saknade du? Ingen
32. De bästa nya människorna du träffade? babes bror med familj

13 månader <3

Vaknade vid 09 idag och ingen käraste låg brevid en och tyst var det hemma, tur nog så satt älskling och spelade :P
Blev äta frukost och nu sitter man här..
Dagens planer blir åka in till handen centrum och äta lunch på kina restaurangen och sen försöka hitta ngn present till min pappa som blir 43 år imorgon...
Ska försöka kolla lite i affärer också om babe orkar gå i affärer för det är ngt han verkligen inte gillar..
Babe har varit dålig i magen ett par dagar nu, så hoppas han blir bättre snart.
Han fick tabbletter mot magen igår och inatt lyckades han sova hela natten så på bättringsvägen verkar han vara. annars får han gå till läkaren om magen blr sämre igen för kroppen mår inte bra av vara dålig för länge..
Sen efter handen blir det hem och ta det lugnt för imorgon ska vi till södertälje :)
Vi ska bla hem till pappa och gratta han och prata lite ang hans födelsedags middag på lördag och så, sen ska vi umgås med min mamma, styvpappa och lillebror...

Starten på nytt år

Då var det nytt år och ny månad och starten på nytt år med min kära älskling, familj, släkt och vänner =)

Nyårskvällen blev lugn, jag och babe åt ytterfilé med sallad till nyårsmiddag och vi firade med Emil och Emelie som kom lite senare på kvällen...
Vi var hemma i tungelsta och kollade sedan fyrverkerierna på tungelsta fotbollsplan, ritktigt fint var det och mycket ungdomar var det..
Vi var ute i över en halvtimme och sedan gick vi hemåt och Emil och Emelie åkte vid 01.24
Jag och älskling gick och la oss efter 2 tiden...

Alarmet ringde vid 09 imorse och bakis var man inte heller, skönt nog men drack endå lugnt igår..
Åkte hem till södertälje till halv 1 tiden för skulle passa Shakira för mamma skulle jobba, styvpappa Affe skulle hjälpa en kompis på Enhörna pizzeria och restaurang och bror skulle komma hem från uppsala vid 17 tiden..
Är fortfarande hundvakt och för stunden så ligger Shakira och vilar för hon har verkligen inte kunnat vara still mycket, haft överskotts energi hela dagen :P

Här är lite bilder från igår:






Nyårsklädseln


Samboka var med och firade med :)








tolvslaget kyssen




Babes nattliga nyårsmat


RSS 2.0