Dagens film: remember me



Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.


Onsdag och fortfarande sjuk :(

Idag ringde alarmet vid 07 men somnade om till 08 då jag ringde älskling och pratade en stund med honom, sen gick jag upp och gjorde gröt till frukost som var ett tag sedan man åt :)
Sen har man suttit vid datorn och läst bloggar och spelat lite på facebook..
Sen dess har jag kollat vänner och vilat och ätit taco sallad till lunch och nu blir det fortsätta kolla vänner ner bäddad så man förhoppningsvis blir frisk snart..


Tisdag

Idag vaknade man vid 06 och då kände man för och sova vidare för mådde ingen bra så låg och drog mig en stund tills jag bestämde mig för och kliva upp till babe..
Blev göra frukost och pratade lite med babe innan han gick till jobbet så satte mig vid datorn och läste lite bloggar och kollade min facebook och fick reda på att gammal kompis kompis hade tagit livet av sig genom och hoppa från bron i söndags morse så det kändes väldigt tragiskt läsa det :( :(
Hörde även av mig till jobbet och sjukanmälde mig och sen la jag mig och kollade film på datorn ett tag tills jag kände mig trött så vilade en timme och sen fick man en samtal från mamma, hon och brorsan skulle till knä doktorn vid 14 vilket gick bra, han ska få en titthålsoperation inom nga veckor för och se vad det är för fel på hans knän :/
Mötte upp brorsan och mamma i stockholm södra där även jag mötte min bror och hans lilla "bebis" Shakira, dom skulle in till södertälje för brorsan skulle hämta sitt legitimation..
Jag, mamma och lillebror gick till stan och brorsan kollade ngt spel på spel affärn innan vi åt på kringlan restaurang och sen köpte vi 2 rosor och gick till minnesplatsen för linkan, det var vädligt mycket ljus och blommor med text och bilder som fanns där, många som varit där för och minnas honom..
Efter det så gick vi till bussen och åkte hemåt och var glad för hade fått hem mitt nya kontant kort så jag äntligen kunde beställa min nya telefon sony ericsson vivax som kommer om 1-3 dagar så längtar verkligen :)
Sen har jag bara tagit det lugnt, har deklarerat och kollar nu tv med mamma och lillebror, om ca 25 min så ska man kolla desperate housewifes och sen ska jag lägga mig och kolla vänner på tv..


Grattis



Grattis Monika på din 79 års dag =) Hoppas du får en riktigt fin födelsedag


R.I.P


Vila i frid Markus "Linkan" Lindgren


We own the night



Familjedrama med djup! Robert Duvall är en patriark med två söner. Den ena (Mark Wahlberg) är poliskapten med ständigt stigande stjärna, den andre (Joaquin Phoenix) är chef för en ganska så tveksam nattklubb som ägs av ryssar. När fadern och brodern ber Phoenix om hjälp att bevaka narkotikakungar bland kunderna säger han nej. Men så skjuts lillebror av knarkmaffian...


Fredag

Blir ett litet snabb inlägg..
Glömde datorn hemma i tungelsta igår så därför så skrev jag inte det roliga som hände älskling, det kommer jag skriva imorgon och även upptadera bloggen =)

Torsdag

Idag blev det gå upp vid 6 då både älsklings och min telefon ringde, gick upp och gjorde mammas frukt och nöt bröd (som man blivit lagom beroende av för dom är verkligen så enormt goda) till frukost med multivitamin juice, sen satt man och kollade nyheterna med älskling innan han skulle gå till jobbet så nu är man ensam hemma tills jag ska röra mig om ca 26 min till tåget och jobba näst sista dagen för den här veckan :p
Får se om det blir äta någon våffla idag på jobbet eller hemma för det är ju våffel dagen idag, skulle vara gott för det var ett tag sedan man åt det :P
Men nu ska jag göra mig iordning, härs senare ikväll då jag ska berätta en kul grej som hände min pojkvän igår på jobbet :D fast det var inte så kul för honom :P



Onsdag

Idag gick jag och älskling upp vid 06, babe såg nog tröttast ut av oss båda :P
blev göra pytt i panna till babe till lunch för var för trött fixa det igår och sen åt jag mammas goda frukt och nöt bröd till frukost med varm blåbärs soppa =)
Sen har man kollat nyheterna med älskling innan han drog till jobbet och jag har suttit och läst bloggar och fixat på mina spel på facebook och strax ska jag klä på mig och göra vanilj latte som jag ska ha med på tåget..
Blir jobba mellan 9-17 idag, förhoppningsvis får man laga något kul idag =)
Sen blir det hem och göra jasmin ris med
köttfärs sås och sen mysa med älskling framför vänner :D


Söndag

Nu är man tillbaka på bloggen igen, det har varit mycket jobbande och sedan har man varit lagom trött efteråt så man inte orkar blogga..

I fredags så jobbade man mellan 9-17 och sen blev det handla lite på willys som ligger i närheten av jobbet och sen rörde jag mig hemåt till tungelsta och gjorde potatis kroketter med fläskkarré med bearnaise sås till middag och sen blev det ostkaka till efterrätt :) riktigt mysig och god fredags middag hade vi som vi åt framför vänner avsnitt och vi somnade sen vid 21.30

Igår så vaknade man vid 8.30 och var utvilad, åt havregrynsgröt till frukost och sen kollade jag och älskling vänner avsnitt tills jag skulle röra mig till södertälje och klippa mig, riktigt nöjd blev jag, klipper mig hos samma kvinna som alltid för vet att resultatet blir riktigt bra varje gång :)
Sen mötte jag upp mamma vid tåget och vi åkte tillsammans tills jag hoppade av i älvsjö och sen tog västerhaninge tåget hem och började tvätta, sen blev det göra lasagne och under tiden den stod i ugnen så dammsög jag och sprang lite i tvättstugan..
Vi åt lasagne framför vänner avsnitt som fick pausas till och från då jag var tvungen springa till och från till tvättstugan som blev klar runt 20 tiden så hängde upp sista tvätten uppe i badrummet så jag kunde slappa och slippa springa mer, vi somnade vid 21.20 tiden

Imorse vaknade man vid 9.20 efter 12 timmars skön sovande, babe satt brevid mig och kollade tv och när jag vaknade så ville han kolla vidare på vänner med mig, dock fick han hejda sig för ville fixa gröt till frukost först, vi kollade en del avsnitt.
Vid 15.45 tiden så rörde jag mig mot södertälje, blev lite kramande tills jag gick och när jag kom hem till södertälje så åt jag potatisgratäng och fläskfilé till middag som dom gjort och efter det så har jag pratat lite med älskling och suttit vid datorn..
Har smakat på mammas enormt goda bröd som hon bakat, riktigt gott och bra gjort mamma :)
Snart ska man kolla blåsningen med familjen och sen ska jag nog kolla klart twilight filmen :)


Bok tips


(Första boken i twilight serien)

"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom." BELLA SWAN

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. OM JAG KUNDE DRÖMMA är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännade kärleksroman.


Dagens film

 

Edward är allt för Bella - hon är beredd att offra sitt liv för honom. Men att vara kär i en vampyr är farligare än Bella någonsin hade kunnat föreställa sig. Edward har redan räddat henne ur klorna på en ondskefull vampyr men när deras kärlek hotar dem som de älskar inser det att deras problem bara har börjat...

Bella firar sin 18 årsdag hos vampyrfamiljen Cullen, där hon råkar skära sig på ett papper och börjar blöda. Jasper, familjens Cullens nyaste "vegetarian", tappar kontrollen och kastar sig över Bella. Edward inser att hans familj är farlig för Bella, så han bestämmer att de ska flytta.

Bella blir förkrossad när Edward ger sig av och enligt hennes pappa hamnar i "zombie" period i flera månader, innan hennes pappa hotar med att skicka tillbaka henne till Florida. Hon börjar vara normal och en kväll när hon är ute med sin vän Jessica Stanley, upptäcker hon att när hon gör någonting farligt hör hon Edwards förmanande röst inuti huvudet, och hon köper ett par trasiga motorcyklar. Men hon har inte råd att laga den så hon far med dem till sin barndomsvän Jacob Black och börjar t umgås mycket med honom, som senare visar sig vara en varulv. När Edwards röst börjar försvinna, bestämmer Bella sig för att hoppa från en klippa. för att få tillbaka den och dör nästan på kuppen. Men Jacob kommer och räddar henne. När Bella kommer hem hittar hon Edwards syster Alice på trappan, Alice har förmågan att se i framtiden, och såg vad Bella har gjort och hade kommit för att trösta hennes pappa. Bella berättar allt som hänt och det visar sig att Alice inte kan se Varulvar. Nån dag efter är Alice förskräckt, Edward tror att Bella är död och for till Italien för att be Volturi att döda honom. Bella och Alice gör en Lång och livsfarlig resa för att rädda Edward men tillslut kommer alla hem med livet i behåll.


Brorsans innebandy match 14 mars 2010

Det blev vinst på 8-4 mot ett riktigt tufft lag, en person i det andra laget spelade riktigt oschysst så det slutade med rött kort och avstängning från en match + att han fick lämna hallen, rätt åt honom tycker jag, ska man spela så ska man spela schysst
Brorsan såkallat "jockmeister" gjorde 2 klockrena mål och det är verkligen så kul kolla på hans matcher =)


Vinnaren av melodifestivalen 2010



Anna bergendahl blev året melodifestival vinnare


Dagens film



Handlingen kretsar kring huvudpersonen Bella Swan (spelad av Kristen Stewart). Hon bor i Phoenix, Arizona, med sin mamma och hennes nya man Phil. Men Phil behöver resa mycket i sitt jobb som basebollspelare, så Bella bestämmer sig för att bo med sin pappa Charlie för att göra sin mamma lycklig. Charlie bor i den regniga småstaden Forks i delstaten Washington. Hon kommer dit i mitten av vårterminen, men får ganska snabbt vänner. På lunchen en dag får hon syn på syskonen Cullen, och blir genast intresserad av den mystiske Edward Cullen (spelad av Robert Pattinson). Edward undviker henne till en början, men inser snabbt att han inte kan vara utan henne. Bella börjar få misstankar om Edwards talanger, till exempel att han är väldigt stark, snabb, likblek, kallhudad och att hans ögon byter färg. Till slut kommer hon fram till att han är en vampyr, men det hindrar henne inte från att bli kär i honom. En komplicerad förälskelse börjar och gör livet svårt för det omaka paret. När det dessutom dyker upp ondsinta vampyrer i staden får Bella och Edward kämpa för att kunna vara tillsammans.


Lördag

Idag tog jag en skön sovmorgon och det kändes så skönt sova utan att man skulle iväg någonstans till en viss tid, blev kliva upp och äta mackor till frukost (lite helg lyx) och sen blev det kolla klart sista delen av new moon, åh gud vad jag längtar tills 3:e filmen kommer ut, i juni så hoppas tiden går fort tills dess :P
Sen blev det fixa på spelen jag brukar spela på facebook och sen har jag hjälpt mamma med kvällens kläder som hon ska ha på melodifestivalen som hon och styvpappa är på just nu :)

Hoppas verkligen ni får det riktigt kul där mamma och styvpappa och hoppas ni får träffa mycket kändisar och hoppas ni tagit massa kort som man får se =)

Sen skjutsade styvpappa ner mig och mamma till stan för mamma skulle klippa sig och riktig fin blev hon, sen gick jag och mamma och handla på konsum för jag skulle handla till tacos som jag och älskling ätit =) Lika gott varje gång :)
Sen kom fredde, en kompism till babe på besök och nu är han och babe ute och röker, kvällen blir lugn, blir kolla film, antingen på tv eller datorn för är fortfarande jobb seg :P


Dagens film

En morgon hittas en kvinna död, hängande upp och ner från taket i sin lägenhet och tappad på allt sitt blod. Av blodet finns inte ett spår... En katt- och råttalek med Ystadspolisen tar vid, en lek där någon med minutiös planering är steget före dem. En lek som visar sig vara en total attack mot Ystadspolisen och i synnerhet deras döttrar.

Kommissarierna Wallander och Martinsson, kända för att vara rationella och tänkande individer, börjar snart bete sig som jagande djur när någon har siktet inställt på deras kära familjemedlemmar. Det hela är en djävulsk plan, en plan som måste ha tagit år av planering. En plan som bär en Masterminds signatur.


torsdag kväll

Nu är man hemma sen ca 50 min tillbaka, riktigt skönt säger jag bara..
Dagen gick jätte bra och fick göra en hel del saker, blev pizza till lunch, inte världens nyttigaste men det var riktigt gott, tomatsåsen var enormt god..
Man har ätit mammas enormt goda köttfärssås med spaghetti och kollat halv åtta hos mig, så nu kollar jag på: du är vad du äter med sanna bråding som dagens person och sen vid 21 så ska jag kolla härmed förklarar jag er chuck and larry, vilket babe lär garanterat göra också :)



Torsdag

Inte blivit någon bloggande nu på sista dagarna för har haft långa praktik dagar och är lagom trött efter det, blir bara äta middag och kolla sedan tv för och sedan sova vilket gjort att jag prioriterat bort datorn en del..

Idag blev det gå upp vid 6 som igår, tog en skön dusch också och sen blev det fober havregrynsgröt och vaniljlatte till frukost och nu kollar man på nyheterna, ska röra mig strax till tåget..
Vi hörs senare efter praktiken/jobbet

Måndag

Idag gick man upp vid 6.40, riktigt seg kände man sig och man ville så gärna ligga kvar under det sköna täcket men gick upp och gjorde gröt till frukost och kokade kaffe till styvpappa Affe som hade vaknat, sen gick jag och klädde på mig och fixade på mitt cafe på facebook innan det blev dags röra sig och då frågade styvpappa om jag ville åka med honom, vilket jag gjorde så man slapp åka buss..
Sen när jag kom till södertälje central så köpte jag busskort för min hade gått ut igår, gick vänta lite på tåget som var 5 min sen, på centralen så stod vänster partiet och delade ut frukost påsar pga det är internationella kvinnodagen idag, den innehåll info blad, mer apelsin, wasa knäckemacka, 1 litet kexchoklad och 2 kola godis..
Åkte till stockholm södra och därifrån tog jag bussen och hoppade av vid rosenlund och promenerade till praktiken på Restaurang Pelikan som jag fått genom arbetsförmedlingen..
Idag fick jag göra köttbullssmet på 60 kr blandfärs så det tog sin tid och göra, sen skärde jag rotfrukter till rotmosen som ska lagas imorgon.
Vid 12 så slutade jag och gick förbi willys och köpte äpplen och mandariner och sedan 1 liters apelsin/ananas juice till tågresan hemåt till södertälje, för skulle till läkaren kl 14 och få svar på röngten och EEG undersökningen och skönt nog visade det ingenting, allt såg riktigt bra ut men riktigt nervös var man innan och efter läkarbesöket promenerade jag till stan och åt en skinkbaguette till lunch och sedan köpte med mig frallor hem så lillebror får till sin praktik imorgon och så styvpappa kan ta med macka till jobbet, fast Shakira var bra sugen på dom när man kom hem, kände lukten av dom genom påsen :P
Sen blev det sitta en stund vid datorn tills jag tog ett varmt bad och läste hänt extra, efter ett tag så var middag klar, styvpappa hade gjort makaroner med falukorv, inte direkt min favorit mat så det blev ingen stor portion för min del :P
Sen har man inte gjort så mycket, pratat en del med älskling också under dagen..
Han ska resa bort nästa måndag och hälsa på sin lillebror Emil som är 13 år i några timmar för dom har inte träffats på över 3 år så båda ser fram emot få träffa varandra :)
Nu sitter man och lyssnar på mix megapol i sitt rum, ska kolla om det kommer något bra på tv snart


Dagens film



Lisbeth Salander ligger på sjukhus efter att ha blivit skjuten i huvudet. Polisen startar en utredning, men i takt med att sanningen om hennes tidigare liv kommer fram avslöjas också en sammansvärjning på högsta nivå. Alla jagar alla, men ingen kan stoppa Salander och Mikael Blomkvist i deras jakt efter rättvisa!


Lillebror innebandy match

Idag spelade dom match kl 18 mot ett lagom svårt och tufft lag, intensiv spel var dte med mycket tacklingar och envis spelande av alla..
Matchen slutade med förlust på 5-2 men tycker dom kämpade på rejält och spelade bra fast det var tufft lag


(Inte dagens match, gammal bild från en annan match)


Dagens film



Chuck och Larry är två duktiga och präktiga brandmän, som öven är bästa vänner.
Larry är änkling och lever nu för sina två barn.
Chuck njuter i fulla frag av sitt singelliv.
En dag stöter Larry på problem när han vill göra sina barn som förmånstagare till sin livsförsäkring.
Enligt lagen behöver han en partner, han måste ingå äktenskap.
Men vem säger att det måste vara en kvinna?
Larry frågar sin bästa vän Chuck om att göra honom sitt livs tjänst och Chuck ställer upp.
Allt är frid och fröjd tills medierna nosar reda på det nygifta brandmänsparet och börjar forska.


Veckans sista dag

Idag sov man vid 9 och hörde att babe låg och kollade vänner i vardagsrummet..
Gick upp och gjorde frukost och sedan blev det sätta sig vid datorn och fixa på facebook och läsa bloggar..
Om ett tag så ska jag åka in till södertälje för kolla på lillebrorsan innebandy match ikväll, dock vet jag inte om det är 17.00 eller 18.00, sen blir det umgås med familjen och ge doms presenter jag köpte på ikea, funderar på köpa med mig fler innan jag kommer hem..
Vill visa att jag uppskattar dom..
Ikväll blir det bara ta det lugnt och kolla på tv


Dagens film



I LITTLE MAN får vi följa världens kortaste tjuv Calvin (Marion Waynes). Calvin och hans pappskalle till partner Percy P (Tracy Morgan) anlitas av en gangster för att stjäla den ovärdeliga "Drottningdiamanten".
Men stöten går åt skogen och det tvingas gömma juvelen i Vanessa Edwards (Kerry Washington) handväska.
De följer efter henne hem och upptäcker att Vanessas make Darryl (Shawn Waynes) är besatt av att bli pappa.
Då knäcker doun ännu en brilliant ide...
Calvin byter ut sina street kläder mot blöjor pch låtsas vara en övergiven baby! Darryl gör allt för och visa att han är redo för papparollen, medan Calvin försöker sätta käppar i hjulet innan hans täckmantel avslöjas.
Men livet som bebis är ett levande helvete och att återta diamanten är ingen barnlek


Varm lördag

Nu sitter man i vardagsrummet och solen lyser på och varmt och skönt är det, länge sedan man kunde ha linne och kjol utan att frysa :)
Babe sitter i sin fåtölj och slappar och pillar på sina naglar, vi håller på tvättar just nu så man slipper tänka på det, har sutttit och läst lite i tredje twilight boken: ljudet av ditt hjärta som är skriven av Stephenie Meyer, hon har verkligen skrivit Twilight böckerna riktigt bra, vansinnigt beroende framkallande är dom böckerna :P


Dagens lunch


Chicken teriyaki smörgås från subway


Lördag

Idag vaknade man vid 08 och låg kvar och drog i sängen tills jag bestämde mig för och gå upp, babe var uppe med tuppen som vanligt idag :P
Strålande sol och blå himmel idag med :D
Snart blir det ta en dusch innan jag och babe ska röra oss till haninge centrum och kolla lite, måste bla handla glödlampa till en lampa vi handlade igår och nätverkskabel..
Sen efter det så vet jag inte vad som händer, ska fortsätta läsa vidare i tredje boken av fyra  twilight böcker, vill ju veta hur det går och hur det slutar :P
Kanske man ska passa på tvätta idag med för tvättkorgen börjar bli full, babe slipper inte undan denna gång hjälpa mig, hihi



Love forever


Fredag

Idag vaknade man vid 8.10 och hittade babe sittandes bekvämt i sin fåtölj och spela Oblivion (rollspel) på sin playstation 3 vilket han fortfarande spelar på :P
Blev göra gröt till frukost och koka kaffe till mig och käraste och sen har man snurrat runt på internet och snart ska man börja göra sig iordning och sen blir det åka till Ikea med älskling och handla lite, blir nog även äta lunch där =)
Vi har lite grejer vi ska kolla på och eventuellt köpa, sen lär det följa med mer saker som man inte planerat köpa :D
Skinande sol och blå himmel idag med bara -1 så dagen kan inte bli bättre, sen efter ikea blir det nog hem och mysa och ha en bra 15 månads dag tillsammans och önskar er läsare en trevlig fredag :)


15 månader tillsammans <3



15 månader med min hottie


Torsdag :)

Idag blev det tidigt uppgång, redan vid 5.30 gick jag upp och gjorde iordning fiber havregrynsgröt till frukost och satte igång och kokade vatten så jag kunde ta med vanilj latte på tåget, babe vaknade när jag gick upp och undrade varför jag gick upp så tidigt :P
Vid 6 tiden blev det röra sig till bussen och åka mot södertälje, vid älsvjö så märkte man att tåget till södertälje var 13 min sen så det blev bara vänta tills tåget kom, blev stående en liten stund nära flemingsberg och sen när man kom till södertälje hamn så fick man byta till det andra tåget som kom precis efter som skulle fortsätta till södertälje centrum..
Väl när man kom dit så mötte jag mamma och gav henne sin nötblandning som jag köpte och sen rörde jag mig hemåt där jag mötte på styvpappa på parkeringen för han hade varit hemma med Shakira tills jag kom hem så hon slapp vara ensam, riktigt omtänksamt av honom..
Väl inne så var Shakira riktigt glad att någon kom in till henne och sen gick hon och la sig i fåtöljen och sov..
Själv har man suttit vid datorn och sen kollade jag våra bästa år, sen vid 11.45 så gick jag och Shakira ut och mötte mamma som kom hem från mötet och hon hade handlat lunch, räksallad till sig och ost och skink sallad till mig, tack så hemskt mkt mamma..
Sen fick man även en present av mamma som bestod av: en cola zero, en nöt och frukt påse, en naturgodis påse, 2 väldigt intressanta böcker, 1 plast skydd till böcker och 2 magnet bokmärken till böckerna, väldigt stort tack mamma för presenterna, det var verkligen snällt av dig =)
Nu ska man strax hoppa i ett bad innan man rör sig till tungelsta för och fortsätta kolla vänner avsnitt med älskling, kvällen kommer nog inte bestå av något mer än vänner avsnitt :)



Tisdag

Idag vaknade man vid 7 så låg och drog mig ett bra tag tills jag kände att magen var hungrig så klev upp och gjorde iordning frukost, babe satt och lyssnade musik mm..
Efter ett tag så bestämde jag för och röra mig till södertälje, kom hem och då låg mamma och Shakira och vilade och lillebror satt vid datorn i tysthet..
Har läst ut första boken i twilight serien och börjat på den andra boken, har kommit en bit in i boken och man vill bara läsa mer =)
Sen har jag tagit ett långt varmt bad för har känt mig frusen och det var verkligen avslappnande ligga i badet, har även tagit en promenad med mamma och Shakira till affären för mamma skulle handla till dagens middag som blev tacos, riktigt nam nam var det för det var ett tag sedan och tacos är verkligen så gott..
Om en kvart så börjar första avsnittet av desperate housewifes så ska bli spännande se det för det slutade verkligen oerhört spännande sist, har gjort iordning fruktsallad som jag ska avnjuta när programmet börjar och lite te blir det också :)

 

Min gudson :)



Fick reda på idag att jag ska bli gudmor till denna söta krabat vid namnet Kian =)


Ny vecka

Idag låg jag och drog mig till ca 9.30 och kände mig hungrig så klev upp och gjorde frukost, mamma vaknade strax efter mig.
Satte mig och fixade lite på mina spel på facebook och sen tog jag ett skönt varmt bad och läste min spännande bok :)
Klev upp efter 40 min och klädde på mig, mamma åkte till jobbet vid 12 och brorsan drog lite senare till enhörna så jag är hemma med busfröt som ligger och vilar nu =)
Sen när brorsan kommer hem så ska jag hem till tungelsta och mysa med babe som jag inte träffat sen onsdags förra
veckan, blir bara vara inne med älskling för det snöar i massor ute..
Undra hur stora problem med tågen det kommer vara idag, är smått nervös för och kolla, håller tummarna att resan kommer gå bra fram..
Ska nog försöka övertala min käraste möta mig påvägen men han lär nog inte vilja gå ut frivilligt :P

 

RSS 2.0