Regnig onsdag

Idag väckte min prinsessa mig vid 05.50, tog upp henne i min säng och hade förhoppningar på att hon skulle somna om men nej nej prinsessan ville gå upp =)
Vi gosade en stund innan vi gick upp och linnea åt sin gröt och sen lekte vi en stund tills linnea somnade i min famn framför play house disney så vi gick ner och vilade lite..
Vaknade efter 1½ tim så gick vi upp och linnea fick bada och vi lekte en stund tills det var lunch dags, maten gick ner efter ett tag, hon har inte sån stor matlust pga små feber och hosta :/
Vart mkt gos efter det för hon har varit riktigt mammig, gick och la henne för en liten stund sen för hon var trött så hoppas hon är piggare och gladare när hon vaknat.
Blir en lugn dag pga linnea har sin hosta mm och imorgon ska hon till BVC för 1 års vaccinationen och vikt + längd =)

 

Feber dam

Idag vaknade vi först vid 05.30 så tog upp linnea till min säng så somnade vi om till 07.30, gick upp och gav prinsessan frukost och sen åt jag själv frukost, damen fick bada lite och tog tempen på henne och hon hade 38 så den hade gått ner lite sen igår, dock har den pendlat upp och ner under dagen.
Ringde dagis och försökte få dom tidigare lägga så dagis chefen skulle försöka få hennes inskolning vid 10 januari istället för 31 januari så jag hinner skola in henne innan det blir plugg start för mig..
Vi lekte en stund innan linnea fick gå och vila och jag tog ett bad, sen efter vilan så gick vi förbi tempo och hämta mitt mobila bredband som kommer vara bra ha när man ska börja plugga, sen vart det en tur förbi stan och sen till coop och handla lite.
Åkte hem och gav linnea middag och sen fick hon vila lite medans jag gjorde iordning middag till familjen.
Linnea vaknade efter 1 tim och nu röjer hon runt i köket med massa bunkar mm :D 

Härlig söndag =)

Idag fick jag mig en rejäl sovmorgon, vaknade inte förns 11.30 :P kan säga att det behövdes efter vakna nätter till och från den senaste månaden pga förkylning, hosta, magsjuka, utvecklingsperiod mm.
Linnea hade vaknat vid 05.30 imorse så hennes pappa som var på besök gick upp med henne och gav frukost och dom hade lekt på förmiddagen mm och haft pappa dotter tid =)
Kramade om en stekhet liten dam som det visade sig ha 39.1 graders feber =( hoppas verkligen hon inte är påväg bli riktigt sjuk.
Gav henne lite alvedon och badade henne och sen fick hon vila och sov 2 tim tills hon fick följa med och lämna pappa i västerhaninge och hämta mormor från jobbet.
Jag var kvar hemma och gjorde iordning middagen som bestod av hasselbaks potatis med fläskytterfilé med bearnaise sås, grönsaker och hemmagjord vitlöks smör och fralla.
Sen har det varit lek, gos och bad för Linnea tills jag la henne vid 20 och hon sover för natten, själv har jag kollat på beck med familjen =)


RSS 2.0