Min lilla ängel <3

Idag fick jag och älskling se våran lilla ängel i magen och se denns underbara hjärta slå, blev så tårögd av få se bebben =)
Vi trodde jag var i vecka 9 + 2 dagar men läkarn såg att jag var redan i vecka 12 + 4 dagar så det kändes väldigt skönt att man var 3 veckor extra än vad man trott och det känns vädligt skönt att den osäkra perioden är över nu och att man kan njuta av graviditeten :)
Avslöjade även nyheten på facebook och det var många som var glada för våran skull så det kändes kul få höra det :)
Själva graviditeten har varit underbar hittills, det enda har varit yrsel, huvudvärk, trötthet och mer toanödig och än så länge har jag sluppit illamående så om man har tur så slipper man det i resten av graviditeten


Solig fredag

Idag gick man upp vid 9 efter ha vaknat flera gånger under natten men lagom pigg var man :)
Blev upp och göra frukost och prata lite med mamma, sen dess har jag suttit lite vid datorn och fixat vit skjorta som min käraste ska ha på söndag på Kians dop :) så nu lär det bli att jag har min vita klänning :)
Sen har jag pratat med älskling och fick veta att han kan få jobba sent idag pga att han inte kommer jobba i helgen som dom andra ska göra, hoppas det inte blir för sent..
Ska förbi stan och sen blir det röra sig hemåt till tungelsta  och packa inför morgondagen :)
Ska bli så kul få träffa dom och bla se hur stor Kian har blivit :)


Onsdag kväll

Har vikt tvätt och tidigare idag var jag ute på babes jobb på dalarö och tittade hur det går för dom med båten för dom ska börja segla på måndag men skönt nog ska inte babe med för han ska med mig på ett viktigt möte som vi båda ser fram emot :)
Dom har verkligen kommit framåt massa sen jag såg båten sist så dom har verkligen jobbat på bra :)
Just nu sitter jag i längtan efter älskling som jag inte vet när han slutar, senast 21.30 bussen skulle han ta men hoppas verkligen han kommer hem tidigare..

Här finns det bilder på hur det går med båten :)

http://www.segelfartyget-ariel.com/


Onsdag

Idag vaknade vi vid 6 och låg och kramades en stund tills babe var tvungen och gå upp så då klev jag upp och började plocka ihop tvätten och diskade innan det blev dags röra sig ner till tvättstugan och babe var snäll och hjälpte en ner med tvätten :)
Sen blev det hej då puss innan babe åkte till jobbet och nu håller jag på tvätta för fullt och blir nog även städa fixa här hemma också när man är ensam hemma hela dagen för babe ska nog även jobba över till 19.30 så han kommer inte vara hemma förns 20.30 men inte så mycket göra åt det..
Längtar tills lördag för då åker vi upp till gävle till babes bror med familj för våran gudson Kian ska döpas på söndag :)


Tisdag

Idag vaknade man först vid 5.40, hade lust ringa och väcka älskling som skulle upp vid 6 men var för trött för det så somnade om sen efter ha varit på toa och vaknade då vid 8.30, man kände sig dock lite seg men det släppte efter ett liten stund..
Blev gröt och macka till frukost och sen läst lite bloggar och nyligen steg man upp efter varmt skönt avslappande bad lagom till att våra bästa år börjat :)
Idag blir det åka hem till tungelsta och umgås med babe efter hans långa arbetsdag, dock lär han nog inte vara hemma förns vid 19.30 :/


Måndag

Idag vaknade man vid 8.30 och kände mig verkligen utvilad :)
Blev upp och fixa frukost och sen blev det läsa lite bloggar och ringa reumatalog mottagningen och sen kollade jag våra bästa år tills jag rörde mig till stan och skrev ut en viktigt lapp och köpte djur mat till frida :)
Rörde mig hemåt sen i den stekande solen och blev äta indiskt mat till lunch, riktigt nice var det och väldigt länge sedan man åt det, sen har jag vilat en stund och kollat beverly hills..
Ska strax göra iordning grillen och grilla hamburgare och korv till familjen :)
Åh vad jag längtar tills nästa måndag då vi får se och höra dig :)


Lucky couple


Söndag kväll

Åkte och mötte mamma i stockholm södra och när jag kom dit så blev jag riktigt yr så fick ringa mamma och be henne möta en på perrongen med dricka, efter en liten stund så släppte yrseln lite så kunde möta mamma vid spärren så åkte vi hemåt till södertälje, styvpappa affe var snäll och hämtade oss vid östertälje för tåget skulle först inte gått till södertälje pga signal fel men när man kom fram till östertälje så sa dom att tåget skulle fortsätta till södertälje men skönt nog fick man åka bil ändå :)
Vi åkte förbi willys och handlade lite och sen blev det hem och äta grillat till middag :D
Nu sitter man uppe i vardagsrummet hemma hos mamma och kollar på bingolotto, snart kommer lillebror hem, han har varit på cykel hajk i åland sen i torsdags så ska bli kul se om han blivit riktigt brun :P
Bra att någon blir brun denna sommar :D


Sen blir det kolla wallander- jokern med familjen och äta god vanilj/vit choklad efterätt med frysta bär, blir så sugen bara jag skriver det :P
Sen efter filmen så lär det bli sova för blir lagom trött om dagarna nu..


Söndag

Vaknade upp brevid älskling vid 7.45, gjorde iordning frukost och kollade vänner med älskling :)
Har suttit och läst bloggar och kollat runt på internet och spelat lite medans babe låg i ett varmt bad och nu kollar vi vänner igen, den serien är så bra :D
Idag blir det bara ta det lugnt och mysa med älskling tills det blir röra sig till södertälje för brorsan kommer hem från åland idag så ska bli kul se hur brun han blivit :)
Längtar så tills i sommar då jag och familjen ska åka till ullared och shoppa massa, man hittar verkligen allt möjligt där :D


Fredag

Idag vaknade jag och babe vid 7 tiden efter väl behövd sömn, låg och gosade en stund tills jag blev hungrig så gjorde havregryns gröt och macka till frukost och min dagliga vitamin :)
Satte mig och kollade tv med älskling, har ringt mitt viktiga samtal idag så längtar verkligen tills vi får se dig :)
Nu ligger käraste och spelar på sin telefon och jag kollar på våra bästa år, idag blir det bara ta det lugnt tills vi ska åka till södertälje och vara hos mamma och styvpappa affe idag :)
Hoppas vädret blir soligt senare idag så man kan inviga grillen hemma hos mamma :D


Är så glad



Är så glad för det jag har och allt det lyckliga jag har och skapat med dom finaste människorna i mitt liv :)


Riktigt grå söndag förmiddag

Sitter här i skrivandes stund och lyssnar på musik medans babe sitter och fixar uppdatering till min  telefon :)
Helgen har varit rätt mysig och romantisk, vi har kollat film, myst och ätit gott :)
Bättre berättelse om helgen kommer ikväll :)


<3



det är för mycket saker som finns inom mig
tankarna på livet o tankarna om dig
det finns en mur mellan oss som vi båda måste riva
jag klarar inte mig utan dig vid min sida
du fick mig att förstå, öppna ögonen för världen
du pekade åt rätt riktning o jag valde den vägen
det finns för många frågor men ett svar som ingen vet
en gåta inom oss det blir våran hemlighet
det finns så mycket saker som du borde veta
jag fann direkt o behöver inte leta

all i know is i'm lost without you
i'm not gonna lie
how am i gonna be strong without you?
i need you by my side

all i know is i'm lost without you
i'm not gonna lie
how am i gonna be strong without you?
i need you by my side

all i know is i'm lost without you
i'm not gonna lie
how am i gonna be strong without you?
i need you by my side

jag behöver dig, så lämna inte mig nu
allting började tragiskt låt det få ett lyckligt slut
öppna ögonen för världen, se var vi befinner oss
det finns både tid o plats, för båda oss
varför ge upp, när vi vet att vi kan?
historien är för oss, för hon, för han
för dig, för mig
och jag klarar inte vägen utan dig så lämna inte mig

all i know is i'm lost without you
i'm not gonna lie
how am i gonna be strong without you?
i need you by my side

all i know is i'm lost without you
i'm not gonna lie
how am i gonna be strong without you?
i need you by my side

all i know is i'm lost without you
i'm not gonna lie
how am i gonna be strong without you?
i need you by my side


Dagens film

Gerry (Gerard Butler) och Holly (Hilary Swank) Kennedy är ett lyckligt gift par som bor på Lower East Side av Manhattan ända tills Gerry råkar ut för en hjärntumör och avlider. Djupt förtvivlad drar sig Holly tillbaka från sin familj och vänner tills de överraskar henne på hennes 30-årsdag. De är fast beslutna att tvinga den unga änkan att se mot framtiden och ta tag i sin karriär. Medan de hjälper till att organisera hennes lägenhet levereras en tårta och ett meddelande från Gerry. Det visar sig vara det första av flera, där alla avslutas med P.S. I Love You, som han har ordnat att de kommer levereras till henne efter hans död. Allt eftersom säsongerna flyter förbi fyller varje nytt brev henne med uppmuntran och skickar henne på nya äventyr. Hollys mamma Patricia (Kathy Bates) och hennes bästa vänner Denise (Lisa Kudrow) och Sharon (Gina Gershon) är oroade att Gerrys brev håller kvar Holly i det förflutna och försöker få henne att se framåt.

Gerry hade anordnat så att Holly, Denise och Sharon skulle få åka till hans hemland Irland. Medan de är där möter de William (Jeffrey Dean Morgan), en sångare som påminner Holly om henne avlidna make och det visar sig att han och Gerry var kompisar sen barnsben. Under semestern avslöjar Denise att hon är förlovad och Sharon att hon är gravid. Nyheterna gör att Holly får ett emotionellt återfall.

Till slut börjar Holly på en modekurs och upptäcker att hon har en fallenhet för att designa damskor. Det nyfunna självförtroendet gör att hon kan komma ur ensamheten och vara glad för sina vänners skull. Hon bestämmer sig för att ta sin mamma på en resa till Irland, där hon återförenas med William, och när filmen slutar lämnas publiken med en känsla av att deras förhållande kan vara på väg att bli seriösare.


Miss you



Varför blev det såhär, varför sa du dom saker som du egentligen inte menar, vi som har det så bra när en viss sak inte är inblanad..
Hoppas verkligen vi kan lösa det, spelar ingen roll om det är idag eller nästa vecka, bara vi får en lösning och att du hör av dig någon gång


RSS 2.0